KADAVERLØPET - DU FINNER DET PÅ FACEBOOK

Kommentar - Rett fra kompasshuset

Det nytter ikke å lete rundt på o-sportens sentrale system, Eventor. Der hvor O-forbundet har full oversikt over aktivitet for sine analyser og rapporter. Det klassiske og historiske Kadaverløpet i orientering i regi av kjente o-navn fra Ås-miljøet i Akershus har nemlig lagt seg under radaren, nå med egen side ute på Facebook for 2015-utgaven. KLIKK PÅ DENNE LINKEN OG DU FINNER (KANSKJE) FREM I KADAVER-JUNGELEN UTE PÅ ÅS.



Som en kar nevner på Kadaverløpets Facebook-side, langløpet som i år arrangeres den 7. november 2015:

- Nå må folk huske å melde seg på! Husk, man har ikke bodd på Ås før man har fullført kadaveren(eller i alle fall prøvd).

OPN.no synes en slik uttalelse er fin, positiv og offensiv.

Derimot er det til å undres over at Ås-folkets o-løpere, som i o-miljøet er kjent for å ha noen av de mest ihuga skatte- og avgiftstilhengerne, altså skatten og avgiften på henholdsvis skyhøye 30/43 prosent som ilegges arrangører/deltakere i orienteringsløp, faktisk selv velger å legge seg utenfor Eventor, orienteringsforbundets sentrale system for orienteringsløp.

Kanskje det er slik at det for noen er lettere å være varm talsmann for skatte og avgifter andre skal betale (altså den feilslåtte "SV-modellen"), mens mann selv på "snedig vis" manøvrerer seg unna!

Eller kanskje de har tenkt til å delta i fellesskapets spleiselag allikevel, men bare synes at Eventor er for komplisert i bruk??

ps! Det tas forbehold om at det kan være feil i Eventor som gjør at Kadaverløpet ikke vises der, men erfaringsmessig pleier vel Kadaver'n å være et såkalt "buskisløp", selv om startkontingenten er på romslige 200,- norske kroner (litt lavere for studenter).

Kommentar OPN.no


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler