FOSSUM CHALLENGE AVLYST - ARRANGØRSKATTEN PÅ 30 % ØDELEGGER FOR O-SPORTEN

Kommentar

I helgen skulle Fossum Challenge vært arrangert. Med 30 prosent arrangørskatt er det vanskelig å få fart på sakene, selv i folkerike Oslo og Akershus (eller egentlig spesielt der og naturlig nok der). Fossum Challenge 2015 er avlyst. LES HVORFOR:



Dette melder arrangørene på sin nettside:

- Fossum Challenge 2015 ble idag avlyst grunnet for få deltagere. Fossum IF Orientering beklager dette og evt "ulemper og skuffelser" det måtte meføre for de som har meldt seg på. Vi ønsker alle velkommen til løp ved neste anledning.

OPN.no minner samtidig om byråkratiulykka i orienteringen, den ulykka som altså setter det sentrale byråkratiet foran en levende o-bevegelse som dyrker lokale ildsjeler, lokal aktivitet og lokal synliggjøring - altså det tidløse kinderegget som har fungert til alle tider og vil fungere til alle tider.

Men et avgiftpåslag for løpsdeltakelse på 43 prosent / 30 prosent arrangørskatt blodtapper skogens idrett og denne flotte idretten viskes sakte men sikkert bort fra kartet, med mindre kretsledere, o-tinget, styret og administrasjonen tar til fornuft og begynner å tenke helhet før det er alldeles for sent. 

Kommentar OPN.no


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler